Professionel ompolstring får dine møbler til at stå som nye!

Her hos Møbelpolstreren laver vi totalløsninger med omtanke, hvor DIT møbel er i fokus. Så hvis du mangler ompolstring, så har vi et stort udvalg i forskellige stoffer og stræber altid efter, at give vores kunder lige præcis det de ønsker. Vi går op i kundetilfredshed og derfor er det også vigtigt for os, at du som kunde har muligheden for selv at kunne designe dit møbel, hvis det er det du ønsker.

Vi har målsætning om at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med højt service niveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Ompolstring med omtanke for dine ønsker.

Et møbel skal ikke kun være pænt at kigge på men skal også kunne så meget andet. Det er her at en ompolstring viser sit værd. Heldigvis har vores professionelle medarbejdere fuldkomment styr på hvad der skal til så vi kan skabe den perfekte oplevelse for dig og dit møbel til jeres omgivelser. Vi strikker den rigtige løsning sammen så det eneste du skal bekymre dig om er hvor møblet skal stå henne og om du kommer op igen når du først har sat dig.

Om du er høj eller lav, tynd eller bred så sørger vi for at skræddersy en optimal løsning efter behov og ønske. Vi servicerer alle slags brancher og med vores ekspertviden indenfor ompolstring og store udvalg, sørger vi altid for at du går herfra med samvittigheden på det rene og godt humør. For os har komfort, funktionalitet, godt håndværk og glade kunder ALTID højst prioritet.

Om du er erhvervsdrivende eller privat er intet ompolstring job for stort til os i Møbelpolstreren. Om det skal være til praktisk brug eller ren komfort og fornøjelse så klarer vi opgaven hurtigt og effektivt og er der noget vi ikke har, så sørger vores enormt dedikerede og professionelle samarbejdspartnere for at anskaffe det, så du kan få lige det resultat DU eftersøger. Så grib telefonen eller tastaturet og kontakt os – vi glæder os til at høre fra dig!

→ Tryk her og kontakt os ←

Du finder os i følgende byer