Vidste du at når du besøger en møbelpolstrer, at du kan være med til at designe dit eget møbel ? !

Selvfølgelig kan du ”nøjes med” at få en ombetrækning af din lænestol, men hvad nu hvis du sidder super godt i den men måske synes den kunne være endnu bedre hvis sædet liiiige var en anelse højere for eksempel ?

På vores værksted er vi altid interesseret i at yde den bedste service og sætter en ære i at tage udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Det betyder nemlig i den grad også at vi tager udgangspunkt i din højde, den måde du sidder bedst på og den funktion møblet skal udfylde for dig.

Da Kasper kontaktede os i sommeren 2016 tog Tommy ud for at give et tilbud på hans lænestol. Det lignede en ganske almindelig opgave, hvor lænestolen skulle strammes op og generelt trængte til en dybdegående renovering. Da Kasper åbnede døren, viste det sig dog at opgaven nok ville blive en smule mere indviklet. Kasper var en flot mand med en højde tæt på 210cm.

Tommy forslog at vi skulle skifte fjedrene i stolen til nogle der var noget lavere for at give Kasper mere siddehøjde i stolen. Og som i kan se, var sædet alligevel total faldefærdig 🙂

img_2524img_2314img_2332


 

 

 

 

 

 

 

Da fjedrene var skiftede og snørede inviterede vi Kasper ind for at prøvesidde hans nye sæde. Vi ville vide om vi var på rette spor. Det var vi men vi fandt hurtig ud af at der var en ting mere vi kunne gøre for at lave den perfekte stol til ham. Selvom sædet var blevet sænket, ramte han på ingen måde stolens ryg og fik overhovedet ikke den støtte han havde brug for i nakken. 

Vi kontaktede vores snedker ven Jesper Larsen og begyndte at bruge lidt mere drastiske metoder for at give Kasper den bedste Komfort.        

img_2474

img_2472 img_2477

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det endte med at Kaspers stol fik sat et nyt hovedstykke på, for at kunne give ham den hvile i nakken som han har brug for, når han skal sidde og slappe af. Nu var det på tide at beklæde stolen med den yderst lækre anilin læder han havde valgt. Grundarbejde var overstået og efter godkendelse kunne de nye klæder komme på.

img_0007img_0011-2img_0013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasper stol har en speciel historie i hans familie. En historie som vi er stolte af vi kunne bygge videre på!