Leder du efter en møbelpolstrer?

Her hos Møbelpolstreren laver vi totalløsninger med omtanke, hvor DIT møbel er i fokus. Så hvis du mangler en møbelpolstrer, så har vi et stort udvalg i forskellige stoffer og stræber altid efter, at give vores kunder lige præcis det de ønsker. Vi går op i kundetilfredshed og derfor er det også vigtigt for os, at du som kunde har muligheden for selv at kunne designe dit møbel, hvis det er det du ønsker.

For os er ergonomi og komfort foreneligt. Som møbelpolstrer sætter vi en ære i, at levere resultater der er behagelige for øjet men så sandelig også behageligt for resten af kroppen. Vores mange år inden for faget har givet os de nødvendige værktøjer, til hurtigt at spore os ind på præcis hvad du ønsker og har behov for, så vi sammen kan opnå et resultat man kan være stolt af. Der er for eksempel forskel på hvad man forventer af en møbelpolstrer i en by på Sjælland i forhold til fx en by i Jylland, men det er alt sammen noget som vi kan tage højde for.

Vi har målsætning om at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med højt service niveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Din møbelpolstrer har omtanke for dine fine møbler.

Om du er høj eller lav, tynd eller bred så sørger vi for at skræddersy en optimal løsning efter behov og ønske. Vi servicerer alle slags brancher og med vores møbelpolstrer eksperter og store udvalg, sørger vi altid for at du går herfra med samvittigheden på det rene og godt humør. For os har komfort, funktionalitet, godt håndværk og glade kunder ALTID højst prioritet.

Er du træt af at komme hjem til en stol der er slidt og medtagen? Eller hvad med, at betrækket er så gammelt og misfarvet at det ikke længere passer ind i omgivelserne? Her hos Møbelpolstreren sørger vi for at dit møbel får den behandling den fortjener. Vi går altid målbevidst efter den bedste behandling og vores møbelpolstrer forventningsafstemmer selvfølgelig hver gang, så vi kan finde den helt rette møbelpolstrer løsning til dig. Så skriv, ring, kig forbi eller lav en aftale med os, så sørger vi for at pleje dig og dine møbler.

→ Tryk her og kontakt os ←

Du finder os i følgende byer