Din møbelpolstrer hjælper dig med ompolstring af dine gamle møbler.

Hos Møbelpolstreren vægter vi kvalitet og komfort rigtigt højt og det er vigtigt at vores kunder får et resultat de kan være tilfredse med. Om det er ompolstring, ombetræk, nye skumhynder eller syning af betræk så er vores vigtigste opgave som møbelpolstrer at sørge for, at du får et møbel du kan være stolt af.

Et møbel skal ikke kun være pænt at kigge på men skal også kunne så meget andet. Det er her at en møbelpolstrer viser sit værd. Heldigvis har vores professionelle møbelpolstrer medarbejdere fuldkomment styr på hvad der skal til så vi kan skabe den perfekte oplevelse for dig og dit møbel til jeres omgivelser. Vi strikker den rigtige løsning sammen så det eneste du skal bekymre dig om er hvor møblet skal stå henne og om du kommer op igen når du først har sat dig.

Vi har målsætning om at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med højt service niveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Din møbelpolstrer har omtanke for dine fine møbler.

Om du er høj eller lav, tynd eller bred så sørger vi for at skræddersy en optimal løsning efter behov og ønske. Vi servicerer alle slags brancher og med vores møbelpolstrer eksperter og store udvalg, sørger vi altid for at du går herfra med samvittigheden på det rene og godt humør. For os har komfort, funktionalitet, godt håndværk og glade kunder ALTID højst prioritet.

Om du er erhvervsdrivende eller privat er intet job for stort til vores møbelpolstrer. Om det skal være til praktisk brug eller ren komfort og fornøjelse så klarer vi opgaven hurtigt og effektivt og er der noget vi ikke har, så sørger vores enormt dedikerede og professionelle møbelpolstrer for at anskaffe det, så du kan få lige det resultat DU eftersøger. Så grib telefonen eller tastaturet og kontakt os – vi glæder os til at høre fra dig!

→ Tryk her og kontakt os ←

Du finder os i følgende byer