Professionel ombetrækning i Charlottenlund får dine møbler til at stå som nye!

Hos Møbelpolstreren vægter vi kvalitet og komfort rigtigt højt og det er vigtigt at vores kunder i hele Sjælland, og ikke kun i Charlottenlund, får et resultat de kan være tilfredse med. Om det er ombetrækning, ombetræk, nye skumhynder eller syning af betræk så er vores vigtigste opgave som møbelpolstrer at sørge for, at du får et møbel du kan være stolt af.

Vi har målsætning om at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med højt service niveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Ombetrækning i Charlottenlund med omtanke for dine ønsker.

Om du er høj eller lav, tynd eller bred så sørger vi for at skræddersy en optimal løsning efter behov og ønske. Vi servicerer alle slags brancher både i og udenfor Charlottenlund og med vores ekspertviden indenfor ombetrækning og store udvalg, sørger vi altid for at du går herfra med samvittigheden på det rene og godt humør. For os har komfort, funktionalitet, godt håndværk og glade kunder ALTID højst prioritet.

Et møbel skal ikke kun være pænt at kigge på men skal også kunne så meget andet. Det er her at en ombetrækning i Charlottenlund viser sit værd. Heldigvis har vores professionelle medarbejdere fuldkomment styr på hvad der skal til så vi kan skabe den perfekte oplevelse for dig og dit møbel til jeres omgivelser i Charlottenlund. Vi strikker den rigtige løsning sammen så det eneste du skal bekymre dig om er hvor møblet skal stå henne og om du kommer op igen når du først har sat dig.

Er du træt af at komme hjem til en stol der er slidt og medtagen? Eller hvad med, at betrækket er så gammelt og misfarvet at det ikke længere passer ind i omgivelserne? Trænger det til en ombetrækning? Her hos Møbelpolstreren sørger vi for at dit møbel får den behandling den fortjener. Vi går altid målbevidst efter den bedste behandling og forventningsafstemmer selvfølgelig hver gang, så vi kan finde den helt rette ombetrækning løsning til dig i Charlottenlund. Så skriv, ring, kig forbi eller lav en aftale med os, så sørger vi for at pleje dig og dine møbler.

→ Tryk her og kontakt os ←

Du finder os også i følgende byer